Lezsák Sándor 200 ezret fizetett egy tanulmányért, ami kimásolt MTI-hírekből áll

Lezsák Sándor parlamenti alelnök oldalanként kétezer forintot fizetett egy olyan tanulmányért, amelynek 90 százaléka bemásolt MTI-hírekből áll. A Digitális-jólét program alkalmazásának lehetőségei a gyakorlatban című tanulmányt az Átlátszó kérte ki az Országgyűlés Hivatalától.

Az Átlátszó szerint a tanulmány  100 oldalából nagyjából 90-et MTI-hírekből és a kormany.hu-n megjelent tudósításokból ollózta össze a szerző.  Bosnyák Dániel 200.000 forintot kapott a 100 oldalas műért. A férfi egyébként  a Lezsák által vezetett Nemzeti Fórum ifjúsági tagozatának, az Ifjú Konzervatívok a Nemzetért (IKoN) elnökségi tagja.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.