Nem egy párt, hanem egy humoros tévécsatorna csinálta meg a legjobb magyar választási reklámot

Hibátlan, szavazásra buzdító reklámfilmet csinált és tett ki az imént a Facebookra a Comedy Central. 

Messze ők fogták meg eddig a legjobban a 2018-as választások kérdését: a CC tézise az, hogy ha nem mész el választani, akkor majd a faszfejek döntenek. Aminek az igazságával elvontan is nehéz lenne vitatkozni, így pedig, hogy egy tenyérbemászó Valuska László-imitátor személyében látjuk és halljuk is a seggfejt, még jobb a buli.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.