Nem egy párt, hanem egy humoros tévécsatorna csinálta meg a legjobb magyar választási reklámot

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Hibátlan, szavazásra buzdító reklámfilmet csinált és tett ki az imént a Facebookra a Comedy Central. 

Messze ők fogták meg eddig a legjobban a 2018-as választások kérdését: a CC tézise az, hogy ha nem mész el választani, akkor majd a faszfejek döntenek. Aminek az igazságával elvontan is nehéz lenne vitatkozni, így pedig, hogy egy tenyérbemászó Valuska László-imitátor személyében látjuk és halljuk is a seggfejt, még jobb a buli.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.