Nem Svédországban született, hanem menekültként érkezett oda a köztévé menekültektől rettegő nője

A kamu kamujának a kamuja: egyre több részlet derül ki a köztévében "Natalie Contessa af Sandberg" néven futtatott, magyar származású svéd nőről, aki azt állította, annyira fél a menekültektől, hogy most inkább Magyarországra költözik.

  • Kiderült, hogy már évekkel korábban lakást bérelt Budapesten, vagyis már a sztori felütése is hazugság volt.
  • Kiderült, hogy bizonyítottan megbízhatatlan csalóról van szó, hiszen hétrendbeli rágalmazásért, közbizalom elleni bűncselekményért és zaklatásért ítélték el Svédországban.
  • Kiderült, hogy nem mondott igazat a migánshullám elől Ausztráliába költöző svédországi barátairól sem, mert az érintettek jóval korábban, évekkel a hullám előtt költöztek oda. 

A 24.hu mai friss cikkében egészen fantasztikus részleteket tesz hozzá a jelek szerint szinte minden ízében csakis hazugságokra épített sztorihoz:

  • Bár az M1-es interjújában az hangzott el, hogy a nő Svédországban született, a 24.hu infói szerint 8-9 évesen, Nagy A. néven érkezett oda az anyjával.
  • Nagy A. maga is menekült volt, Svédország menekültként fogadta be.
  • A nő édesanyja annyira klasszikus menekült volt, hogy miután a hetvenes évek végén disszidált Magyarországról, egy olasz menekülttáborba került.
  • A menekült nő itt a menekülttáborban ismerkedett meg és került intim kapcsolatba egy orosz menekült férfival. Ő lett a közmédia menekültellenes hősének az apja.
  • Az anya és a lánya kettesben, menekültként érkezett Svédországba, ahol az államtól kapott lakás és segély révén tudtak egzisztenciát teremteni.

Bónusz hazugságnak pedig olvasónk, G. grófságügyi leleplezését teszem a végére:

A nőt svéd főnemesként futtatják a médiában, Natalie Contessa af Sandberg néven. (A grófi vonal az édesanya svédországi házassága révén került képbe). Csakhogy a svéd arisztokraták wikipediás adatbázisa szerint az af Sandberg család egyáltalán nem is grófi, hanem közmenesi.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.