Nem Svédországban született, hanem menekültként érkezett oda a köztévé menekültektől rettegő nője

Média
2018 március 20., 13:43

A kamu kamujának a kamuja: egyre több részlet derül ki a köztévében "Natalie Contessa af Sandberg" néven futtatott, magyar származású svéd nőről, aki azt állította, annyira fél a menekültektől, hogy most inkább Magyarországra költözik.

  • Kiderült, hogy már évekkel korábban lakást bérelt Budapesten, vagyis már a sztori felütése is hazugság volt.
  • Kiderült, hogy bizonyítottan megbízhatatlan csalóról van szó, hiszen hétrendbeli rágalmazásért, közbizalom elleni bűncselekményért és zaklatásért ítélték el Svédországban.
  • Kiderült, hogy nem mondott igazat a migánshullám elől Ausztráliába költöző svédországi barátairól sem, mert az érintettek jóval korábban, évekkel a hullám előtt költöztek oda.

A 24.hu mai friss cikkében egészen fantasztikus részleteket tesz hozzá a jelek szerint szinte minden ízében csakis hazugságokra épített sztorihoz:

  • Bár az M1-es interjújában az hangzott el, hogy a nő Svédországban született, a 24.hu infói szerint 8-9 évesen, Nagy A. néven érkezett oda az anyjával.
  • Nagy A. maga is menekült volt, Svédország menekültként fogadta be.
  • A nő édesanyja annyira klasszikus menekült volt, hogy miután a hetvenes évek végén disszidált Magyarországról, egy olasz menekülttáborba került.
  • A menekült nő itt a menekülttáborban ismerkedett meg és került intim kapcsolatba egy orosz menekült férfival. Ő lett a közmédia menekültellenes hősének az apja.
  • Az anya és a lánya kettesben, menekültként érkezett Svédországba, ahol az államtól kapott lakás és segély révén tudtak egzisztenciát teremteni.

Bónusz hazugságnak pedig olvasónk, G. grófságügyi leleplezését teszem a végére:

A nőt svéd főnemesként futtatják a médiában, Natalie Contessa af Sandberg néven. (A grófi vonal az édesanya svédországi házassága révén került képbe). Csakhogy a svéd arisztokraták wikipediás adatbázisa szerint az af Sandberg család egyáltalán nem is grófi, hanem közmenesi.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.