Nem Svédországban született, hanem menekültként érkezett oda a köztévé menekültektől rettegő nője

Média
2018 március 20., 12:43
comments 253

A kamu kamujának a kamuja: egyre több részlet derül ki a köztévében "Natalie Contessa af Sandberg" néven futtatott, magyar származású svéd nőről, aki azt állította, annyira fél a menekültektől, hogy most inkább Magyarországra költözik.

 • Kiderült, hogy már évekkel korábban lakást bérelt Budapesten, vagyis már a sztori felütése is hazugság volt.
 • Kiderült, hogy bizonyítottan megbízhatatlan csalóról van szó, hiszen hétrendbeli rágalmazásért, közbizalom elleni bűncselekményért és zaklatásért ítélték el Svédországban.
 • Kiderült, hogy nem mondott igazat a migánshullám elől Ausztráliába költöző svédországi barátairól sem, mert az érintettek jóval korábban, évekkel a hullám előtt költöztek oda.

A 24.hu mai friss cikkében egészen fantasztikus részleteket tesz hozzá a jelek szerint szinte minden ízében csakis hazugságokra épített sztorihoz:

 • Bár az M1-es interjújában az hangzott el, hogy a nő Svédországban született, a 24.hu infói szerint 8-9 évesen, Nagy A. néven érkezett oda az anyjával.
 • Nagy A. maga is menekült volt, Svédország menekültként fogadta be.
 • A nő édesanyja annyira klasszikus menekült volt, hogy miután a hetvenes évek végén disszidált Magyarországról, egy olasz menekülttáborba került.
 • A menekült nő itt a menekülttáborban ismerkedett meg és került intim kapcsolatba egy orosz menekült férfival. Ő lett a közmédia menekültellenes hősének az apja.
 • Az anya és a lánya kettesben, menekültként érkezett Svédországba, ahol az államtól kapott lakás és segély révén tudtak egzisztenciát teremteni.

Bónusz hazugságnak pedig olvasónk, G. grófságügyi leleplezését teszem a végére:

A nőt svéd főnemesként futtatják a médiában, Natalie Contessa af Sandberg néven. (A grófi vonal az édesanya svédországi házassága révén került képbe). Csakhogy a svéd arisztokraták wikipediás adatbázisa szerint az af Sandberg család egyáltalán nem is grófi, hanem közmenesi.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

 1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
 2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
 3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt