Nem Svédországban született, hanem menekültként érkezett oda a köztévé menekültektől rettegő nője

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A kamu kamujának a kamuja: egyre több részlet derül ki a köztévében "Natalie Contessa af Sandberg" néven futtatott, magyar származású svéd nőről, aki azt állította, annyira fél a menekültektől, hogy most inkább Magyarországra költözik.

  • Kiderült, hogy már évekkel korábban lakást bérelt Budapesten, vagyis már a sztori felütése is hazugság volt.
  • Kiderült, hogy bizonyítottan megbízhatatlan csalóról van szó, hiszen hétrendbeli rágalmazásért, közbizalom elleni bűncselekményért és zaklatásért ítélték el Svédországban.
  • Kiderült, hogy nem mondott igazat a migánshullám elől Ausztráliába költöző svédországi barátairól sem, mert az érintettek jóval korábban, évekkel a hullám előtt költöztek oda. 

A 24.hu mai friss cikkében egészen fantasztikus részleteket tesz hozzá a jelek szerint szinte minden ízében csakis hazugságokra épített sztorihoz:

  • Bár az M1-es interjújában az hangzott el, hogy a nő Svédországban született, a 24.hu infói szerint 8-9 évesen, Nagy A. néven érkezett oda az anyjával.
  • Nagy A. maga is menekült volt, Svédország menekültként fogadta be.
  • A nő édesanyja annyira klasszikus menekült volt, hogy miután a hetvenes évek végén disszidált Magyarországról, egy olasz menekülttáborba került.
  • A menekült nő itt a menekülttáborban ismerkedett meg és került intim kapcsolatba egy orosz menekült férfival. Ő lett a közmédia menekültellenes hősének az apja.
  • Az anya és a lánya kettesben, menekültként érkezett Svédországba, ahol az államtól kapott lakás és segély révén tudtak egzisztenciát teremteni.

Bónusz hazugságnak pedig olvasónk, G. grófságügyi leleplezését teszem a végére:

A nőt svéd főnemesként futtatják a médiában, Natalie Contessa af Sandberg néven. (A grófi vonal az édesanya svédországi házassága révén került képbe). Csakhogy a svéd arisztokraták wikipediás adatbázisa szerint az af Sandberg család egyáltalán nem is grófi, hanem közmenesi.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.