Nem tudott ülésezni a költségvetési bizottság, mert a kormánypárti képviselők egyszerűen nem jelentek meg

Hiába hívták össze keddre a költségvetési bizottságot, az ülés elmaradt, mivel a kormánypárti képviselők nem jelentek meg. A testület szocialista elnöke, Mesterházy Attila a megjelent újságíróknak elmondta, hogy 

levelet ír Kövér Lászlónak, az Országgyűlés elnökének, hogy elérje, a fideszes képviselők vegyenek részt a bizottság ülésein. A mostani ülésen is több olyan napirendi pontot is meg kellett volna vitatni, amelyről 30 napon belül dönteni kellene a bizottságnak a Házszabály szerint.

Mesterházy hozzátette: régóta szeretné, hogy a letelepedési államkötvényekről is tárgyaljon a bizottság, de a fideszes képviselő minden alkalommal levetetik a témát a napirendről. A bizottság elnöke szeretett volna arra is választ kapni, mi az oka annak, hogy a kormány költekezése miatt

első három hónapban majdnem elérték az egész évre tervezett hiány felét.

(MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.