Ünnep: megnyílt az első zalai Burger King

ünnep
2018 március 20., 13:25
comments 107
photo_camera Dara Zsolt, a Fusion Befektetési Zrt. (Burger King) vezérigazgató-helyettese, kezében shake-ek (fagylaltok) az első Zala megyei Burger King gyorsétteremben a megnyitó napján Zalaegerszegen Fotó: Varga György/MTI/MTVA

Mi, zalaiak tudjuk, hogy még mindig nagyon sok igazságtalan előítélet sújtja ezt a dimbes-dombos szép vidéket és szorgos lakóit. Ma megint tettünk egy kis lépést a társadalmi elismertség felé:

Zalaegerszegen megnyílt a megye első Burger Kingje.

A jeles alkalomról külön képgalériát tett közzé az MTI, és helyszíni tudósításban is beszámoltak róla. 

photo_camera Fiatalok az elsõ Zala megyei Burger King gyorsétteremben a megnyitó napján Zalaegerszegen Fotó: Varga György/MTI/MTVA

Ebből tudhatjuk, hogy Vigh László, a térség fideszes országgyűlési képviselője az avatáson rávilágított: 

a 42 milliárd forint beruházással Zalaegerszegen épülő járműipari tesztpálya miatt egyre többen érkeznek a városba, akiknek megfelelő szállásra és étkezési lehetőségekre van szüksége. 

Balaicz Zoltán polgármester (Fidesz-KDNP) pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy rendkívüli gyorsasággal, alig egy évvel a tervek megfogalmazása után megépült és megnyitott a zalai megyeszékhely étterme. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt