Ünnep: megnyílt az első zalai Burger King

Dara Zsolt, a Fusion Befektetési Zrt. (Burger King) vezérigazgató-helyettese, kezében shake-ek (fagylaltok) az első Zala megyei Burger King gyorsétteremben a megnyitó napján ZalaegerszegenFotó: Varga György/MTI/MTVA

Mi, zalaiak tudjuk, hogy még mindig nagyon sok igazságtalan előítélet sújtja ezt a dimbes-dombos szép vidéket és szorgos lakóit. Ma megint tettünk egy kis lépést a társadalmi elismertség felé:

Zalaegerszegen megnyílt a megye első Burger Kingje.

A jeles alkalomról külön képgalériát tett közzé az MTI, és helyszíni tudósításban is beszámoltak róla. 

Fiatalok az elsõ Zala megyei Burger King gyorsétteremben a megnyitó napján ZalaegerszegenFotó: Varga György/MTI/MTVA

Ebből tudhatjuk, hogy Vigh László, a térség fideszes országgyűlési képviselője az avatáson rávilágított: 

a 42 milliárd forint beruházással Zalaegerszegen épülő járműipari tesztpálya miatt egyre többen érkeznek a városba, akiknek megfelelő szállásra és étkezési lehetőségekre van szüksége. 

Balaicz Zoltán polgármester (Fidesz-KDNP) pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy rendkívüli gyorsasággal, alig egy évvel a tervek megfogalmazása után megépült és megnyitott a zalai megyeszékhely étterme. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.