A kormány eljutott odáig, hogy „a Soros szervezetek működését be kell tiltani”

2018 március 21., szerda 10:27
656

A kormány eddig főleg olyan szólamokat hangoztatott, hogy a Stop Soros törvénycsomaggal vagy a „külföldről támogatott szervezetek” listázásával az a célja, hogy átláthatóbbá tegye a civilek működését, és biztosítsa a törvényességet. A Kormányzati Tájékoztatási Központ friss közleményében azonban már szó szerint az szerepel, hogy 

„a Soros szervezetek működését be kell tiltani”.

A közlemény amúgy a Migration Aid sajtótájékoztatójára reagál, amiről itt írtunk részletesen. De a konkrét ügynél érdekesebb, hogy a kormány retorikája tovább durvult. 

Íme, az egész szöveg:

Amit a Migration Aid képviselője ma előadott, az egy szánalmas magyarázkodás. Továbbra sem kaptunk választ arra, hogy építenek-e illegális adatbázist a tranzitzónában, és ha igen, akkor milyen céllal. A Migration Aid egy Soros által kitartott szervezet, melynek célja a bevándorlás szervezése. Soros emberei most egyszerre több fronton is lebuktak. Hiába csípnek, rúgnak és harapnak, ami az elmúlt napokban nyilvánosságra került, az csak erősíti a véleményünket: a Soros szervezetek működését be kell tiltani, a bevándorlással foglalkozó szervezetek működését állami engedélyhez kell kötni, az erről szóló STOP Soros törvénycsomagot a választás után az Országgyűlésben azonnal el kell fogadni.
    
    Kiadó: Kormányzati Tájékoztatási Központ

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt