Selmeczi Gabriella megkérte a hvg.hu fotósát, hogy ne fotózza le az autóját

A hvg.hu fotósa az alattyáni fórumra érkező Selmeczi Gabriellát fotózta, mire a fideszes politikus megkérte, hogy a kocsijáról ne készítsen képeket, illetve ne jelentesse meg azokat. 

Mikor az újságíró visszakérdezett, hogy miért, Pócs János, a térség képviselő-jelöltje sietett Selmeczi segítségére, amikor kijelentette:

„ez nem autóreklám”.

Selmeczi vagyonnyilatkozatában a nagyértékű ingóságok között egy autó sem szerepel, így a fehér BMW sem - írja a hvg.hu, amely azért leközölte a képeket.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.