A forgalmi vizsgán a falat lebontva belehajtott a vizsgaközpont épületébe egy 17 éves minnesotai lány

baleset
2018 március 22., 22:49
comments 108

Egy 17 éves lány szerdán a forgalmi vizsgáján belehajtott egy téglaépületbe, kórházba juttatva a 60 éves vizsgabiztost – közölte a minnesotai Buffalo rendőrsége.

photo_camera Fotó: Buffalo Police Department, Minnesota / Fcaebook

A buffalói balesetben az az érdekes, hogy a vizsgázó éppen a vizsgaközpontba szállt bele, miután hátramenet helyett véletlenül előremenetbe kapcsolta az autót.

Ugyan az épületben jelentős kár keletkezett, a vizsgázó nem sérült meg, és a vizsgabiztos is fel fog épülni a nem életveszélyes sérüléséből.

A lány ellen nem emeltek vádat, de valószínűleg többet kell még gyakorolnia, mielőtt újra elmegy vizsgázni. (via New York Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.