Csapdát állított a csalóknak egy csepeli nyugdíjas

bűnügy
2018 március 22., 07:57

A 20 éves budapesti R. Henrik kedden késő este felhívott egy csepeli idős nőt azzal, hogy az unokája balesetet szenvedett, és pénzre van szüksége, hogy a kárt rendezze. Az idős asszony elmondta, hogy van otthon spórolt pénze, mire a férfi közölte vele, hogy akkor elmegy a pénzért, csak dobja le neki az erkélyről, hogy azt elvihesse az unokának.

Az idős asszonynak azonban gyanús lett a hívás, ezért értesítette a rendőröket.

A férfi a lakáshoz a társaival együtt érkezett, akik egy autóból figyeltek. A rendőrök a ház előtt elfogták R. Henriket valamint az autóban várakozó két társát, őket csalás bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették őket. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.