Csapdát állított a csalóknak egy csepeli nyugdíjas

A 20 éves budapesti R. Henrik kedden késő este felhívott egy csepeli idős nőt azzal, hogy az unokája balesetet szenvedett, és pénzre van szüksége, hogy a kárt rendezze. Az idős asszony elmondta, hogy van otthon spórolt pénze, mire a férfi közölte vele, hogy akkor elmegy a pénzért, csak dobja le neki az erkélyről, hogy azt elvihesse az unokának.

Az idős asszonynak azonban gyanús lett a hívás, ezért értesítette a rendőröket.

A férfi a lakáshoz a társaival együtt érkezett, akik egy autóból figyeltek. A rendőrök a ház előtt elfogták R. Henriket valamint az autóban várakozó két társát, őket csalás bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették őket. (Police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.