Donald Trump és Joe Biden már úgy kakaskodik egymással, mint a két nyugdíjas A szomszéd nője mindig zöldebb-ben

külföld
2018 március 22., 17:44
comments 30

A vita tárgya most az, hogy a 75 éves volt alelnök vagy a 71 éves jelenlegi elnök verné-e meg a másikat.

Joe Biden azzal kezdte, hogy a Miami Egyetemen ezrek előtt arról beszélt: „Egy fickó, aki végül a nemzeti vezetőnk lett, azt mondta, »Bárhol megragadhatok egy nőt, és ez tetszik neki«.” Majd azzal folytatta, hogy megkérdezték tőle, szeretne-e vitatkozni „ezzel az úriemberrel”, amire nemet mondott, majd kifejtette:

„Ha a középiskolában lennénk, hátravinném az edzőterem mögé, és a szart is kiverném belőle.”

Biden azt mondta, sok öltözőben megfordult élete során, elég jó atléta, és általában aki úgy beszélt, mint Trump, az általában a legkövérebb, legcsúnyább S.O.B. (son of a bitch) volt a szobában.

Minthogy Biden így beletalált, hogyan kell kommunikálni az Amerikai Egyesült Államok elnökével, a válasz nem sokáig váratott magára. Trump a Twitteren reagált Bidenhez méltóan:

link Forrás

Az elnök úgy fogalmazott:

„Őrült Joe Biden próbál kemény fickóként viselkedni. Valójában gyenge, mentálisan és fizikailag is, és mégis engem fenyeget, már másodszor, fizikai erőszakkal. Nem ismer engem, de gyorsan és keményen padlót fogna, és végig sírna. Ne fenyegesd az embereket, Joe!”

Tisztára mint Walter Matthau és Jack Lemon az A szomszéd nője mindig zöldebb című filmben! (Washington Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.