Donald Trump és Joe Biden már úgy kakaskodik egymással, mint a két nyugdíjas A szomszéd nője mindig zöldebb-ben

A vita tárgya most az, hogy a 75 éves volt alelnök vagy a 71 éves jelenlegi elnök verné-e meg a másikat.

Joe Biden azzal kezdte, hogy a Miami Egyetemen ezrek előtt arról beszélt: „Egy fickó, aki végül a nemzeti vezetőnk lett, azt mondta, »Bárhol megragadhatok egy nőt, és ez tetszik neki«.” Majd azzal folytatta, hogy megkérdezték tőle, szeretne-e vitatkozni „ezzel az úriemberrel”, amire nemet mondott, majd kifejtette:

„Ha a középiskolában lennénk, hátravinném az edzőterem mögé, és a szart is kiverném belőle.”

Biden azt mondta, sok öltözőben megfordult élete során, elég jó atléta, és általában aki úgy beszélt, mint Trump, az általában a legkövérebb, legcsúnyább S.O.B. (son of a bitch) volt a szobában.

Minthogy Biden így beletalált, hogyan kell kommunikálni az Amerikai Egyesült Államok elnökével, a válasz nem sokáig váratott magára. Trump a Twitteren reagált Bidenhez méltóan:

Az elnök úgy fogalmazott:

„Őrült Joe Biden próbál kemény fickóként viselkedni. Valójában gyenge, mentálisan és fizikailag is, és mégis engem fenyeget, már másodszor, fizikai erőszakkal. Nem ismer engem, de gyorsan és keményen padlót fogna, és végig sírna. Ne fenyegesd az embereket, Joe!”

Tisztára mint Walter Matthau és Jack Lemon az A szomszéd nője mindig zöldebb című filmben! (Washington Post)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.