Donald Trump és Joe Biden már úgy kakaskodik egymással, mint a két nyugdíjas A szomszéd nője mindig zöldebb-ben

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A vita tárgya most az, hogy a 75 éves volt alelnök vagy a 71 éves jelenlegi elnök verné-e meg a másikat.

Joe Biden azzal kezdte, hogy a Miami Egyetemen ezrek előtt arról beszélt: „Egy fickó, aki végül a nemzeti vezetőnk lett, azt mondta, »Bárhol megragadhatok egy nőt, és ez tetszik neki«.” Majd azzal folytatta, hogy megkérdezték tőle, szeretne-e vitatkozni „ezzel az úriemberrel”, amire nemet mondott, majd kifejtette:

„Ha a középiskolában lennénk, hátravinném az edzőterem mögé, és a szart is kiverném belőle.”

Biden azt mondta, sok öltözőben megfordult élete során, elég jó atléta, és általában aki úgy beszélt, mint Trump, az általában a legkövérebb, legcsúnyább S.O.B. (son of a bitch) volt a szobában.

Minthogy Biden így beletalált, hogyan kell kommunikálni az Amerikai Egyesült Államok elnökével, a válasz nem sokáig váratott magára. Trump a Twitteren reagált Bidenhez méltóan:

Az elnök úgy fogalmazott:

„Őrült Joe Biden próbál kemény fickóként viselkedni. Valójában gyenge, mentálisan és fizikailag is, és mégis engem fenyeget, már másodszor, fizikai erőszakkal. Nem ismer engem, de gyorsan és keményen padlót fogna, és végig sírna. Ne fenyegesd az embereket, Joe!”

Tisztára mint Walter Matthau és Jack Lemon az A szomszéd nője mindig zöldebb című filmben! (Washington Post)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.