Egy férfi felmászott egy villanyoszlopra Nagyatádon, és nem akart lejönni

vidék
2018 március 22., 14:23

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitánysághoz szerda este bejelentés érkezett arról, hogy Nagyatádon a Munkácsy utcában egy 29 éves férfi felmászott egy villanyoszlopra. A kiérkező járőrök kérésére a férfi nem volt hajlandó lemászni, ezért a szolgáltató szakemberei áramtalanították a környéket. A rendőrök végül egy kosaras emelő segítségével helyezték biztonságba a férfit, akit a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek. Az nem derült ki, hogy miért mászott fel az oszlopra. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.