Én ma tavasztudattal ébredtem, és ebből a fagy se zökkent ki!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Hahó, időjárás! Március 22-e van, úgyhogy ideje volna abbahagyond ezt a hülyéskedést:

Magyarország pillanatnyi időjárása 2018. március 22-én hajnali 5 óra 40-kor.Grafika: OMSZ

Jóisten, szegény nyírbogátiak már megint kikapták. A legendás mérőponton, ahol rendre iszonyatos fagyokat mérnek, iszonyatos, -15 fokos fagyot jelentettek ma hajnal 5:40 perckor. Már-már arra gondol az ember, hogy itt egy fagyasztóládában helyezték el a hőmérőt.

Bár közel sem ennyire extrém, de hideg van mindenhol. A Dunántúlon mínusz 5-mínusz 7 fokokat, a Duna-Tisza-közéből mínusz 2-mínusz 4 fokokat, a keleti határszélről mínusz 7-mínusz 15 fokokat jelentettek.

Joggal gondolhatnánk, hogy ennél napközben már csak jobb lehet, és jobb is lesz. Délelőtt az ország leghidegebb, keleti területei felett kiderül az ég, így hamar felzárkózhatnak ahhoz az 1-2 fokhoz, amilyen meleg ma lesz délelőtt. Délutánra már az ország nagy részén derűs lesz az idő, és elérjük a napi 6 fokos maximumhőmérsékletet is.

Emberek, a hosszútávú előrejelzések szerint már közel a tél vége! Ugyan a következő hét napban éjszaka még fagyhat, de napközben egyre fokozódik a felmelegedés, a hónap utolsó napjaiban már stabilan 10 fok fölötti napi maximumokra számíthatunk. Lesz még tavasz, lesz még kikelet!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.