Három amerikai víz nélkül próbált tésztát főzni Firenzében, felgyulladt a konyha

étel
2018 március 22., 07:49
comments 279

Vasárnap délután három Firenzében lévő amerikai diák úgy döntött, hogy olasz ételt fognak vacsorázni, ezért vásároltak a közértben tésztát, hazamentek és felrakták főni. Annyi hiba volt a dologban, hogy vizet nem öntöttek az edénybe.

A tészta felgyulladt, majd a tűz átterjedt a konyhára, végül tűzoltókat kellett hívni.

Az amerikai diákok kaptak hideget és meleget is, miután az olasz lapok megírták a sztorit. Volt, aki azt üzente nekik, hogy menjenek inkább vissza az Egyesült Államokba hamburgert enni, egy olasz séf azonban felajánlott nekik egy négyórás főzőkurzust, amelyben elmagyarázzák nekik “az alapokat” (Vice).

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.