2-3-ra szépített a megújult magyar válogatott a világverő Kazahsztán ellen

futball
2018 március 23., 18:58
comments 468

Barátságos meccs az Üllői úton: Roman Murtazajev góljával már a

hatodik percben vezettek a kazahok,

Baktijar Zajnutgyilov alig négy perc múlva már 0-2-re módosította az állást.

Szalai Ádám a 23. percben szépített, de

Jerbekulan Szeidamet még a szünet előtt újabb gólt lőtt.

A debütáló szövetségi kapitány, Georges Leekens  csapata ezután sem fejtett ki nagy nyomást a kazah kapura, de 67. percvben egy nagyon rossz beadást rosszul fejelt ki a kazah védő,

és Németh Krisztián bombagóllal szépített ismét.

Az NSO tudósítása szerint a 62. percben a szurkolói keménymag, a „B-közép” nagyrésze egyszerűen fölállt, leszedte a transzparenseit, és elhagyta a stadiont. Ilyesmire még a legöregebb sportújságírók sem emlékeznek.

Egyébként több mint hatezer volt a hivatalos nézőszám.

A kazah válogatott 136. a FIFA világranglistáján, ebben a mélységben Libéria-, Szváziföld-, Jemen-erősségű csapatok vannak; a rettegett Andorra 130. A magyar csapat 50. (De már nem sokáig.) 

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.