A Kétfarkú Kutyapárt jelöltje elment a köztévébe egy csirkejelmezben, és végigkotkodálta az interjút

POLITIKA
2018 március 23., 21:20
comments 814

A választások közeledtével az MTVA-nak van egy számára igen kellemetlen kötelezettsége: öt percnyi műsoridőt kell biztosítaniuk minden országos listát állító pártnak, így végre az ellenzéki pártok képviselői is bejutnak a köztévébe, nem csak a fideszesek. A Jobbik szóvivője Mirkóczki Ádám például azt mondta kedden, hogy két év után engedték szóhoz jutni a köztévén, öt percen át szidta is a közmédia működését. Szerdán a Momentum is megkapta a maga öt percét: Orbán Ráhelről, Tiborczról és Kósa Lajosról kérdezték Orbán Viktort.

Olyan öt perces hakni viszont valószínűleg még soha nem volt a köztévén, mint amilyet a Magyar Kétfakú Kutyapárt szóvivője és képviselőjelöltje, Tichy-Rács József nyomott péntek este:

egy csirkejelmezben ült be a stúdióba, és végig kotkodált.

link Forrás

Nem is tudnék kiemelni belőle egyetlen pillanatot sem, úgy jó az egész, ahogy van. A riporter igyekszik ugyan kérdezni Tichy-Rácstól, de az MKKP-s jelölt egy pillanatra sem esik ki a szerepből, viszont egy ponton elővesz egy szívószálat, aztán meg egy szemüveget. Ilyen befejezést, pedig valószínűleg közmédia nem látott még soha:

link Forrás

Update: Amúgy a csirkejelmezes képviselőjelölt által mutatott papíron lévő bináris kód annyit jelent, hogy „ingyen sör”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.