Kubatov a jobbikos képviselőjelöltnek: Magyarázkodik a kisköcsög

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Bencsik János a jobbik kispesti képviselőjelöltje érdekes levélváltást posztolt a Facebookon. Az egész úgy indult, hogy Bencsik vitára hívta a Fidesz helyi jelöltjét, Földesi Gyulát. Bencsik szerint Földesi a vitameghívót nem fogadta el, helyette “a legolcsóbb habonyi propagandát zúdította rá”.

Erre Bencsik válaszolt, küldött egy e-mailt Földesinek, amelyben pontról pontra cáfolta Földesi állításait.

Itt jön a meglepetés: másnap reggel Bencsik postafiókjában nem Földesitől várta egy válaszlevél, hanem a Fidesz pártigazgatójától, Kubatov Gábortól. Ő pedig csak annyit írt: “magyarázkodik a kisköcsög"

Azt, hogy hol siklott félre a kommunikáció, nem tudni, de mivel Földesi is ott volt címzettként Kubatov levelében, ezért valószínű, hogy a válaszlevél neki ment volna, Bencsiknek pedig csak véletlenül küldte el a pártigazgató. Mindenestre a jobbikos képviselőjelölt azóta nem kapott több levelet a fideszesektől.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.