Tibi atya nekiment Bödőcsnek és az egész Comedy Centralnak

dráma
2018 március 23., 12:38
comments 392

A mostanában kormányváltásról ábrándozó humorgyáros társaság valamiért nagyon felhúzta magát a csatorna legújabb, választásra buzdító videóin, erről legfrissebb posztjukban írnak. Az említett reklámok üzenete viszonylag egyszerű: ne hagyd, hogy nálad butább, korlátoltabb, gyökerebb emberek döntsenek az ország jövőjéről. Tibi atya szerint viszont ez az érv a leghitványabb.

„A szavazás mellett számos közérthető érv van, a Comedy Centralnak mégis a leghitványabbhoz kellett nyúlnia. Az új ellenség Gábor és Emőke, az untermensch, aki bárki lehet, aki nem te vagy. Mert te, übermensch, még soha nem tolakodtál a buszon, mindig minden információnak utánanézel az interneten, és ha nem is értesz egyet valakivel, annak szigorúan tudományos alapja van, de ettől függetlenül azért szeretsz mindenkit teljes szívedből, kiváltképp Teréz anyát. Ellentétben ezekkel az emberi korcsokkal, akikkel egyetlen, ismétlem, egyetlen tulajdonságotok közös, és nem az, hogy mindketten emberek vagytok, hanem hogy szégyenszemre nekik is van szavazati joguk. Ez az alacsonyabb rendű szellemi kaszt ugyanannyit ér, mint Te, ezért pedig egyetlen módon vehetsz elégtételt: szavazással” - írják.

A bejegyzésben megemlítik még Habony Árpádot ( ő „legalább vette a fáradságot, hogy az ellenségképet valódi fenyegetésről mintázza, és aztán arról hazudozzon, ne a felettem lakóról.”)

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.