Tibi atya nekiment Bödőcsnek és az egész Comedy Centralnak

2018 március 23., péntek 12:38
394

A mostanában kormányváltásról ábrándozó humorgyáros társaság valamiért nagyon felhúzta magát a csatorna legújabb, választásra buzdító videóin, erről legfrissebb posztjukban írnak. Az említett reklámok üzenete viszonylag egyszerű: ne hagyd, hogy nálad butább, korlátoltabb, gyökerebb emberek döntsenek az ország jövőjéről. Tibi atya szerint viszont ez az érv a leghitványabb.

„A szavazás mellett számos közérthető érv van, a Comedy Centralnak mégis a leghitványabbhoz kellett nyúlnia. Az új ellenség Gábor és Emőke, az untermensch, aki bárki lehet, aki nem te vagy. Mert te, übermensch, még soha nem tolakodtál a buszon, mindig minden információnak utánanézel az interneten, és ha nem is értesz egyet valakivel, annak szigorúan tudományos alapja van, de ettől függetlenül azért szeretsz mindenkit teljes szívedből, kiváltképp Teréz anyát. Ellentétben ezekkel az emberi korcsokkal, akikkel egyetlen, ismétlem, egyetlen tulajdonságotok közös, és nem az, hogy mindketten emberek vagytok, hanem hogy szégyenszemre nekik is van szavazati joguk. Ez az alacsonyabb rendű szellemi kaszt ugyanannyit ér, mint Te, ezért pedig egyetlen módon vehetsz elégtételt: szavazással” - írják.

A bejegyzésben megemlítik még Habony Árpádot ( ő „legalább vette a fáradságot, hogy az ellenségképet valódi fenyegetésről mintázza, és aztán arról hazudozzon, ne a felettem lakóról.”)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt