Úgy gondolta, jó ötlet elmenni cigit lopni, pont miután kihallgatták a rendőrök

bűnügy
2018 március 23., 16:48
comments 60

A tiszaújvárosi rendőrök szerdán Kesznyétenen egy helyi italkimérésben történt garázdaság miatt tanúként hallgattak meg egy 21 éves helyiférfit, akit a vallomástétele után a rendőrök haza is engedtek.

A férfi viszont mindenáron rá akart gyújtani, de nem volt nála dohány. Így menet közben feltört egy autót, amelyben cigaretta után kutatott, de nem talált. Majd megpróbált feltörni egy másik autót is, de nem járt sikerrel.

photo_camera Az egyik feltört autó Forrás: police.hu

A rendőrök a bejelentést követően azonnal elfogták a lopási kísérlet elkövetésével megalapozottan gyanúsítható kesznyéteni férfit, aki beismerő vallomást tett. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.