Egy 18 éves dohánybolti eladó kiraboltatta magát a haverjával

2018 március 24., szombat 11:37
53

A 18 éves budapesti K. Mihály tavaly szeptember 30-án éjszakai műszakban dolgozott egy rákospalotai dohányboltban, és sportfogadásokat kötött a trafik terminálján, de a fogadás összegét nem fizette ki, nem tette be a kasszába.

Miután mindegyik fogadását elbukta, azt találta ki a hiány igazolására, hogy a 17 éves ismerősével a biztonsági kamera előtt eljátsszák a trafik kirablását.

A fiú a bűncselekmény elkövetésének körülményeit az éjszaka megbeszélte az ismerősével, aki hajnalban megérkezett a dohánybolthoz. A 17 éves fiú egy sállal eltakarta az arcát, és hogy az eseményeket rögzítő kamerák előtt is hitelessé váljon a rablás, egy késsel megfenyegette az alkalmazottat, a bevétel átadását követelve, végül a megszerzett pénzzel együtt elmenekült a helyszínről.

A kiérkező rendőrök már az intézkedés elején kételkedni kezdtek az elmondottakkal kapcsolatban, majd K. Mihály a meghallgatásakor beismerte, hogy valójában nem történt rablás, és a pénz nagy részét ő játszotta el szerencsejátékon. A BRFK Nyomozó Főosztály munkatársai a két fiú ellen sikkasztás miatt indított nyomozást, vádemelést javasoltak. (police.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt