Jaj, de szép ünnepségen tette le az új sportcsarnok alapkövét Czerván jelölt úr és Pesti regionális pártigazgató úr

POLITIKA
2018 március 24., 21:18
comments 148

Egymilliárd forintból épül sportcsarnok Turán az FTC és a város önkormányzatának együttműködésében, de talán még ennél is jobb hír, hogy az alapkövét még időben, a választási kampány finisében sikerült letenni. A megható ünnepségen, melyről elsőként is ezt a képernyőmentést szeretném közzétenni:

Az egymilliárd forintos beruházásban megvalósuló turai sportcsarnok ünnepélyes alapkőletétele.
photo_camera Az egymilliárd forintos beruházásban megvalósuló turai sportcsarnok ünnepélyes alapkőletétele. Fotó: Screenshot: Régió Plusz Televízió

Czerván György országgyűlési képviselő és képviselőjelölt (Fidesz) Pesti Imre regionális pártigazgazó (Fidesz) Kökény Beatrix egykori válogatott kézilabdázó (FTC), Bognár László (FTC) és Tóth Bálint (Hevesi György Általános Iskola, Tura) társaságában elhelyezhette a trikolórokkal nagy mennyiségben feldíszített alapkövet:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.