Húsvétra már 15 fok lesz: esős idővel jön a tavasz

Fotó: Kallos Bea/MTI/MTVA

Az Országos Meteorológiai Szolgálat - MTI által szemlézett - középtávú előrejelzése szerint ugyan nedves idő lesz egész héten, de közben napról napra melegszik majd az idő, és hét végére akár 15 fok is lehet itt-ott Magyarországon. 

Hétfőn borongós idő lesz, csak délután szakadozik majd fel a felhőzet, és záporokra kell számítani. Éjszaka még lesznek mínuszközeli hőmérsékletek, de nappal 11 fokig is melegedhet a levegő. 

Az éjszakai hőmérsékletek fokozatosan enyhülnek - szerdán már aligha kell mínuszokkal számolni, miközben a maximum hőmérséklet már 13 körül alakul. A melegedés előbb az ország keleti részében lesz érzékelhető. Lesznek szélfúvások is, de inkább az eső lesz jellemző. 

Pénteken a nappali maximumok már 10-16 között alakulnak, a minimumhőmérsékletek már nem mennek 0 alá, 0 és 6 fok között várhatóak. Még a hétvégén is csapadékos marad az idő, de nem áll meg az enyhülés: szombaton és vasárnap akár 13 és 19 fok között alakulhatnak a legmagasabb hőmérsékletek. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.