Letartóztatták a férfit, aki rózsaszín festékkel dobálta meg a csongrádi főügyészséget

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Szombaton tüntetést rendeztek a Szegedi Törvényszék előtt a szocialista Czeglédy Csaba ellen zajló eljárás és az ügyészség állítólagos visszaélései miatt. Az eseményt követően egy 48 éves szegedi férfi rózsaszínű tintával töltött festékbombákkal sorozta meg a Csongrád Megyei Főügyészség épületének falát. 

Az elkövetőt néhány órán belül azonosították a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai, elfogták, és garázdaság miatt gyanúsítottként kihallgatták. Találtak még nála a rózsaszínű festékből is. Kezdeményezték előzetes letartóztatását. „Az igazságszolgáltatás - mint a jogállam egyik legfontosabb alappillére - elleni támadás történt” - adott hangot szomorúságának közleményben az ügyészség.

A szombathelyi Czeglédy Csaba ellen bűnszervezetben, üzletszerűen, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette miatt zajlik büntetőeljárás. A vád szerint a politikus több mint 6 milliárdos vagyoni kárt okozott a költségvetésnek egy diákmunkával foglalkozó céghálózaton keresztül. (Délmagyar)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnék összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.