Polgármestert választ Érpatak

POLITIKA
2018 március 25., 05:13
comments 71

Két településen is rendeznek vasárnap időközi önkormányzati választást, számol be az MTI. A Zala megyei Gellénházán a polgármester halála miatt szükséges a voksolás. A település 1300 szavazója négy jelölt közül választhat.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Érpatakon azután kell választást tartani, hogy a képviselő-testület tavaly decemberben feloszlatta magát. A település vezetéséért ketten indulnak: Orosz Mihály Zoltán és Nagy Attila Imréné.

link Forrás

A hat képviselői helyre viszont tizenhatan pályáznak, egy fideszes kivételével mind függetlenként. Az 1673 lakosú faluban mintegy 1300-an jogosultak szavazni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.