Az ellenzék arról sem tudott megegyezni a belvárosban, hogyan derítsék ki, melyikük a legesélyesebb jelölt

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Szombaton írtuk meg, hogy Juhász Péter visszalépése után egyeztetett az LMP, az MSZP-Párbeszéd és a Momentum belvárosi körzetben induló jelöltjei, végül pedig arra jutottak, hogy felmérik az erőviszonyokat, aztán eldöntik, ki, kinek a javára lép vissza a választáson. Külön indulva ugyanis nincs esélyük Hollik István fideszes képviselőjelölt ellen.

Mára azonban kiderült, hogy az LMP és az MSZP-Párbeszéd jelöltje még nem egyezett bele ebbe a forgatókönyvbe, hétfő este pedig a Momentum jelöltje, Fekete-Győr András a Facebookon jelentette be, hogy bár a két párt jelöltjei a hétvégén még szimpatizáltak az ötlettel, hétfőn már nem szimpatizálnak, szerintük ugyanis ennyire rövid idő alatt (a választásig már nincs két hét) nem lehet mérést készíteni.

Fekete-Győr szerint viszont lehet, és most azt jelentette be, hogy ő jelölttársai nélkül is elkészítteti a közvélemény-kutatást, aztán pedig azt a jelöltet fogja támogatni, akit a felmérés a legerősebbnek hoz ki a körzetben.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.