A visszavonult válogatott focista reméli, hogy szépen csöndben elfelejtik

futball
2018 március 27., 13:21
comments 113

Ilyen észrevétlenül magyar válogatott még biztosan nem vonult vissza, mint Lázok János. A Nemzeti Sportnak tűnt fel, hogy sehol sincs a 33 éves játékos, megkeresték, klasszikus beszélgetés lett a magyar sportújságíró és a magyar focista között:

Hónapok óta eltűnt a szemek elől. Mi van önnel?

Reméltem, hogy még jó ideig nem teszik fel nekem ezt a kérdést.

Merthogy?

Úgy döntöttem, abbahagyom.

Tessék?

Igen, ezt még nekem is furcsa kimondanom. Nem akartam nagydobra verni. Reméltem, szépen csöndben elfelejtenek, és senkinek sem tűnik fel, hogy hiányzik a nevem az NB I-ből.

Lázok mondjuk nem volt a magyar futball állócsillaga, de azért kétszeres válogatott, igaz Németország (0-3) és Hollandia (1-6) ellen állt be csereként. Különböző klubokban 242 NBI-es meccset játszott, 52 gólt szerzett.

link Forrás

A pályafutását így értékelte, ezzel megalkotva a magyar focista örök mottóját: 

„Büszke vagyok arra, amit elértem. Lehetett volna sokkal jelentősebb pályafutásom is, de nem véletlen, hogy csak ennyire futotta.” 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.