Bangóné félmillió forintot ajánlott fel a csepeli beteg gyerekeknek, ha nyer a skótok ellen a magyar válogatott

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Van a politikusi népszerűséghajhászásnak egy olyan foka, amit épeszű ember nem képes felfogni.

 Az MSZP színeiben Csepelen indított jelölt az ATV stúdiójában volt vendég, ahol elmondhatta, amire feltehetően a kampányáért felelős emberek felkészítették. Csupa olyan, ami önmagában még megállja a helyét, de együtt már kizárják egymást:

  • Bangóné nagyon szereti a focit.
  • De Bangóné szerint a magyar válogatott nem tud focizni.
  • Ha mégis nyer a csapat a skótok ellen, félmillió forintot ajánl fel a beteg gyerekeknek, azaz a Szent László Kórház gyerekosztályának.

Bangóné egyébként azon ellenzéki jelölt a sok közül, aki egyelőre nem hajlandó visszalépni az Együtt színeiben versenyző Szabó Szabolcs javára, aki 2014-ben legyőzte Csepelen a fideszes Németh Szilárdot. 

(ATV)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.