Bangóné félmillió forintot ajánlott fel a csepeli beteg gyerekeknek, ha nyer a skótok ellen a magyar válogatott

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Van a politikusi népszerűséghajhászásnak egy olyan foka, amit épeszű ember nem képes felfogni.

 Az MSZP színeiben Csepelen indított jelölt az ATV stúdiójában volt vendég, ahol elmondhatta, amire feltehetően a kampányáért felelős emberek felkészítették. Csupa olyan, ami önmagában még megállja a helyét, de együtt már kizárják egymást:

  • Bangóné nagyon szereti a focit.
  • De Bangóné szerint a magyar válogatott nem tud focizni.
  • Ha mégis nyer a csapat a skótok ellen, félmillió forintot ajánl fel a beteg gyerekeknek, azaz a Szent László Kórház gyerekosztályának.

Bangóné egyébként azon ellenzéki jelölt a sok közül, aki egyelőre nem hajlandó visszalépni az Együtt színeiben versenyző Szabó Szabolcs javára, aki 2014-ben legyőzte Csepelen a fideszes Németh Szilárdot. 

(ATV)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.