Bangóné félmillió forintot ajánlott fel a csepeli beteg gyerekeknek, ha nyer a skótok ellen a magyar válogatott

Tbg
POLITIKA
2018 március 27., 17:56
comments 347

Van a politikusi népszerűséghajhászásnak egy olyan foka, amit épeszű ember nem képes felfogni.

 Az MSZP színeiben Csepelen indított jelölt az ATV stúdiójában volt vendég, ahol elmondhatta, amire feltehetően a kampányáért felelős emberek felkészítették. Csupa olyan, ami önmagában még megállja a helyét, de együtt már kizárják egymást:

  • Bangóné nagyon szereti a focit.
  • De Bangóné szerint a magyar válogatott nem tud focizni.
  • Ha mégis nyer a csapat a skótok ellen, félmillió forintot ajánl fel a beteg gyerekeknek, azaz a Szent László Kórház gyerekosztályának.

Bangóné egyébként azon ellenzéki jelölt a sok közül, aki egyelőre nem hajlandó visszalépni az Együtt színeiben versenyző Szabó Szabolcs javára, aki 2014-ben legyőzte Csepelen a fideszes Németh Szilárdot. 

link Forrás

(ATV)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.