Ha a következő 2 napban támogatod a 444-et, egy különleges vacsorán köszönjük meg

életmód
2018 március 27., 17:33

Ahogy arról te, az elkötelezett 444-olvasó már minden bizonnyal értesültél, augusztusban jelenik meg a 444 jó hely Budapesten című könyvünk. Március 29-ig, 3490 forintért lehet előjegyezni, és jár mellé egy hírlevél is, amiben kéthetente írjuk meg, hogy éppen mit érdemes csinálni ebben a városban.

Van azonban egy extra-speciális-különleges előfizetői csomagunk is azoknak, akik nemcsak a 444 jó hely Budapestent szeretnék kézhez kapni, hanem ezen túl is támogatnák a 444-et.

50 000 forintért

részt vehetsz egy extra-speciális-különleges vacsorán is, ahol a 444 szerzői személyesen is köszönetet mondanak neked a nagylelkűségért, és hogy így támogatod a munkánkat, valamint a szabad magyar sajtó ügyét. Valamint közösen eszünk és iszunk egy nagyon jót. Több mint hetvenen már bejelentkeztek a vacsorára, nekik különösen hálásak vagyunk. 

A vacsora pontos részleteit a résztvevőkkel fogjuk egyeztetni, de ami biztos:

  • Augusztusban lesz, a könyv megjelenése után.
  • Egy jó budapesti étteremben.
  • Több időpont közül választhatsz majd, hogy valamelyik mindenképpen megfeleljen neked.
  • Egy vacsorán legfeljebb 15 támogatónk vehet részt, mert a nagy tömeget nyilván senki sem szereti.

Meg fogjuk kérdezni, hogy ki a kedvenc 444-es szerződ, és mindent el fogunk követni, hogy pont ő is ott legyen azon a vacsorán, amire te mész, de ezt nem tudjuk száz százalékra megígérni.

Itt tudsz előfizetni. Vagy támogatni. Ahogy tetszik. De mindenképpen csak március 29-ig.

És őszintén nagyon-nagyon köszönjük.