Pénztárcát lopott egy róka

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Reddit fórum egyik felhasználója osztotta meg különös kalandját: egy róka, akit filmezni kezdett egy kertvárosban. Az állat előbb le akar lépni, de - talán látja, hogy balekkel áll szemben - inkább odasétál hozzá, majd egy hirtelen mozdulattal egyszerűen ellopta a pénztárcáját:

Tootsaysthetrain nevű felhasználó végül másnap, azaz kedden megtalálta a pénztárcát. Mint kiderült, az állat nagy becsben tartotta a zsákmányt, mert a környéken elrejtette.

Feltehetően nem ez volt az utolsó eset, hogy egy közönséges róka pénztárcát lop. Ezek az állatok kifejezetten szeretik ezt a sportot űzni, talán a bőr szaga miatt, de két évvel ezelőtt egy másik koma is lebukott azzal, hogy rájárt egy pénztárcára:

(Mashable)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.