Uráli baglyot mentettek az edelényi rendőrök

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az Edelényi Rendőrkapitányság egyenruhásai hétfőn 14:30-kor járőrözéskor a Szin és Perkupa közötti útszakaszon egy baglyot észleltek, furcsa testtartásban.

A rendőrök a szolgálati autóból kiszálltak, majd a madárhoz közelítettek, ami nem tudott elrepülni, csak vonszolta magát a földön. Az egyenruhások kapcsolatba léptek az Aggteleki Nemzeti Park munkatársával, aki fél órán belül a helyszínre érkezett. A szakember elmondta, hogy a bajbajutott madár egy uráli bagoly, ami védett faj.

Fotó: police.hu

Bodnár Kornél c. r. főtörzszászlós és Müller Róbert r. alezredes segítségével a nemzeti park munkatársa szakszerűen befogta a baglyot, a nemzeti park gondoskodik a sérült madár további ellátásáról. (police.hu)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.