Németh Sándor a kormány üzenőfüzetében vallotta be, hogy csak Orbán Viktor mentheti meg ezt az országot

vallás
2018 március 28., 10:01

„Objektív tény, hogy nincs olyan személy az ellenzéki oldalon, aki Orbán Viktorhoz hasonlóan alkalmas volna az ország vezetésére” 

- mondja a Magyar Idők Fidesz-pártlapnak adott terebélyes interjújában Németh Sándor, a Hit Gyülekezetének vezető lelkésze, aki részletesen kifejti, miért volna hiba bárki másra bízni Magyarország sorsát. Aki kormányozta az országot már, bizonyította alkalmatlanságát, aki nem, az szélkakas módjára össze-vissza beszél, nem lehet bízni benne. 

Középen Németh Sándor, balján Ungvári Tamás, a kép jobb szélén Semjén Zsolt
photo_camera Középen Németh Sándor, balján Ungvári Tamás, a kép jobb szélén Semjén Zsolt Fotó: Németh Sándor FB

Szerinte a „felülről vezérelt keveredés”, amit az ellenzéki pártok támogatnak, szemben áll a család, a házasság, a nemzeti önrendelkezéssel és a keresztényi alapértékekkel. 

Németh arról is beszél, hogy szerencsére kialakulóban van „egy emancipált, öntudatos keresztény életstílus, magatartás, amely nem engedi, hogy megfélemlítsék”, amire jó példa Donald Trump megválasztása is, amiben az amerikai keresztény egyházaknak is nagy szerepük volt. Ez a folyamat szivárog most át Európába is és veszi fel a kesztyűt a  liberális mainstreammel, amelynek célja lehet „a gyökértelenítés, hogy aztán az embereket eszközként felhasználhassák bármire”. 

A lelkész szerint Brüsszelben szuperállam épül, amivel szemben csak Orbán Viktor és az ő nemzetállami koncepciója áll szemben. Németh a saját nyelvén szinte elemről elemre zongorázza végig a kormányzati kommunikációt: még a világhatalmat szolgáló NGO-k, a háttérhatalmazás, az üres primitív Európa-majmolás, sőt Soros György is előkerül. 

Németh Sándor szerint egyébként az ATV teljesen függetlenül működik a tulajdonos Hit Gyülekezétől.  Arról, hogy ez mennyire van így és hogy mekkora pénzekkel támogatja a kormány Németh egyházát, itt írtunk részletesen. (Magyar Idők)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.