Németh Sándor a kormány üzenőfüzetében vallotta be, hogy csak Orbán Viktor mentheti meg ezt az országot

„Objektív tény, hogy nincs olyan személy az ellenzéki oldalon, aki Orbán Viktorhoz hasonlóan alkalmas volna az ország vezetésére” 

- mondja a Magyar Idők Fidesz-pártlapnak adott terebélyes interjújában Németh Sándor, a Hit Gyülekezetének vezető lelkésze, aki részletesen kifejti, miért volna hiba bárki másra bízni Magyarország sorsát. Aki kormányozta az országot már, bizonyította alkalmatlanságát, aki nem, az szélkakas módjára össze-vissza beszél, nem lehet bízni benne. 

Középen Németh Sándor, balján Ungvári Tamás, a kép jobb szélén Semjén ZsoltFotó: Németh Sándor FB

Szerinte a „felülről vezérelt keveredés”, amit az ellenzéki pártok támogatnak, szemben áll a család, a házasság, a nemzeti önrendelkezéssel és a keresztényi alapértékekkel. 

Németh arról is beszél, hogy szerencsére kialakulóban van „egy emancipált, öntudatos keresztény életstílus, magatartás, amely nem engedi, hogy megfélemlítsék”, amire jó példa Donald Trump megválasztása is, amiben az amerikai keresztény egyházaknak is nagy szerepük volt. Ez a folyamat szivárog most át Európába is és veszi fel a kesztyűt a  liberális mainstreammel, amelynek célja lehet „a gyökértelenítés, hogy aztán az embereket eszközként felhasználhassák bármire”. 

A lelkész szerint Brüsszelben szuperállam épül, amivel szemben csak Orbán Viktor és az ő nemzetállami koncepciója áll szemben. Németh a saját nyelvén szinte elemről elemre zongorázza végig a kormányzati kommunikációt: még a világhatalmat szolgáló NGO-k, a háttérhatalmazás, az üres primitív Európa-majmolás, sőt Soros György is előkerül. 

Németh Sándor szerint egyébként az ATV teljesen függetlenül működik a tulajdonos Hit Gyülekezétől.  Arról, hogy ez mennyire van így és hogy mekkora pénzekkel támogatja a kormány Németh egyházát, itt írtunk részletesen. (Magyar Idők)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.