Visszaléptette jelöltjét Hajdu László javára az Együtt

Egyoldalúan visszaléptette a budapesti 12-es választókerületben jelöltjét, Huzsvári Erzsébet Máriát a DK-s Hajdu László javára, jelentette be közleményben az Együtt. "Le lehet, és le is kell győzni a Fideszt 2018-ban" - írják, ehhez azonban szerintük szükséges, hogy minden választókerületben csak a legesélyesebb baloldali jelölt induljon.

Közleményükben ezért kérik a többi "demokratikus ellenzéki pártot és civil szervezetet", hogy hasonlóképpen járjanak el, vagyis támogassák Hajdu jelöltségét a XV. kerületi körzetben. Az Együtt egyoldalúan léptette vissza a jelöltjét, azaz nem kért ellentételezést, de azért közleményükben felsorolták azokat a jelöltjeiket, akik esélyesnek számítanak a körzetükben, így vissza lehetne lépni a javukra. Ilyen jelöltnek tartják például Baranyi Krisztinát a fővárosi 6-os választókerületben, illetve a 2014-ben képviselővé választott Szabó Szabolcsot, akivel szemben az MSZP Bangóné Borbély Ildikót indította, és egyelőre nem mutatja jelét, hogy visszaléptetné. Ha egyikük se lép vissza, a csepeli körzetben Németh Szilárd nyerhet.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.