Zimankós reggelünk van újra, jó reggelt!

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
Magyarország várható időjárása 2018. március 28-án, délután.Grafika: Országos Meteorológiai Szolgálat

Ej, hogy még március 28-án is fagyra kell ébredjünk! Márpedig ez történik éppen az ország felében, bár legnagyobb megdöbbenésemre Nyírbogáton pont nem fagy. Bezzeg a Homokhátságon, ahol -4 fokot jeleznek a hőmérők!

A zord, tavaszelőt idéző hajnal után koratavaszi napra számíthatunk 9-15 fokos csúcshőmérsékletekkel, megnövekvő felhőzettel. Délelőtt még érdemes melegebben öltözni, az ország délnyugati csücskében ugyan akár 8-9 fok is lehet, országszerte inkább 5-7 fokra számítsanak csak. Délutánra már az északi hegyvidék kivételével mindenhol tíz fok fölé melegedhet.

Csapadékkal is számoljanak, délelőtt a Tiszántúl, délután Budapest, a Mátra és a Börzsöny vidékén kell esőre számítani.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.