Zimankós reggelünk van újra, jó reggelt!

időjárás
2018 március 28., 04:36
comments 83
Magyarország várható időjárása 2018. március 28-án, délután.
photo_camera Magyarország várható időjárása 2018. március 28-án, délután. Grafika: Országos Meteorológiai Szolgálat

Ej, hogy még március 28-án is fagyra kell ébredjünk! Márpedig ez történik éppen az ország felében, bár legnagyobb megdöbbenésemre Nyírbogáton pont nem fagy. Bezzeg a Homokhátságon, ahol -4 fokot jeleznek a hőmérők!

A zord, tavaszelőt idéző hajnal után koratavaszi napra számíthatunk 9-15 fokos csúcshőmérsékletekkel, megnövekvő felhőzettel. Délelőtt még érdemes melegebben öltözni, az ország délnyugati csücskében ugyan akár 8-9 fok is lehet, országszerte inkább 5-7 fokra számítsanak csak. Délutánra már az északi hegyvidék kivételével mindenhol tíz fok fölé melegedhet.

Csapadékkal is számoljanak, délelőtt a Tiszántúl, délután Budapest, a Mátra és a Börzsöny vidékén kell esőre számítani.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.