A Kardashian család a világ top influenszere statisztikailag

INTERNET
2018 március 29., 16:11
comments 182

AZONNALI KÖZLÉSRE – A világszerte közismert seggművésznő, Kim Kardashian West a világ leginfluentáblisabb influenszere ezidőtájt jelenpillanatnyilag – közölte sajtóközleményében a hazai prémiumkategóriás influenszerszövetségek között piacvezető Nemzeti Influencer Szövetség és a Szalacsi Sándor Influencer Akadémia.

Kiemelkedően teljesít az influenszerpiacon az egész Kardashian család, a világ leginfluenszerebbikebb top 15 influenszeréből nem kevesebb, mint kvázi uszkve nagyságrendileg négyen a Kardashian család tagjai (az első három: Kim, Kendall Jenner, Khloe; Kourtney Kardashian pedig hatodik).

link Forrás

A NewsWhip tengerentúli illetőségű online médiaipari szakorgánum vette magának a fáradtságot, és megszámlálta a világegyetem top influenszereinek megszámlálhatatlan lájkjait, különös tekintettel a sponzorált posztok lájkjaira és kommentjaire 2018 január elsejétől Magyarország nemzeti ünnepéig, márc. 15-ig, és azt dobta a gép, hogy első – nem, nem a Fradi, hanem – Kim, második Kendall, harmadik Khloe és így tovább satöbbi. Negyedik a Natgeo Travel, amolyan kakukktojásként, bár még beházasodhat Kardashianékhoz. További érdekeség, hogy a lista tizedik helyezettje egy pszeudo-Kardashian: Chloe Ferry brit celebritás, aki külalakra, beltartalmi értékre, csípő- illetőleg mellbőségra egyaránt bármikor átigazolhatna a Kardashianok közé. Tessék:

link Forrás

Figyelemre méltó, hogy a top 15 influenszerek közül mindössze csupán négyen hímnemű férfiak. A leginfluentálisabb macsó az ultimátus instadigó, Mariano Di Vaio, rajta kívül még Connor McGregor utcai verekedő, Chris Pratt, jóképű színművész és Zayn Malik táncdallénekes fért be a top 15-be. Ha némileg tágabban értelmezzük a férfiságot, akkor befért még a fuckjerry nevű viccszájt is, a világ Tibi atyája, amit egy darab férfi, bizonyos Elliot Tebele követ el.

link Forrás

Az influencerpiac jelentős dinamikával konjunkturálódik manapság: a hirdető „brandek” idén csak az Instagramon 6,84 milliárd dollárt terveznek otthagyni. Olyan rengetegsok pénz ez, amennyit még Kósa Lajos ismerősei sem szoktak örökölni. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.