A Kardashian család a világ top influenszere statisztikailag

INTERNET
2018 március 29., 16:11
comments 190

AZONNALI KÖZLÉSRE – A világszerte közismert seggművésznő, Kim Kardashian West a világ leginfluentáblisabb influenszere ezidőtájt jelenpillanatnyilag – közölte sajtóközleményében a hazai prémiumkategóriás influenszerszövetségek között piacvezető Nemzeti Influencer Szövetség és a Szalacsi Sándor Influencer Akadémia.

Kiemelkedően teljesít az influenszerpiacon az egész Kardashian család, a világ leginfluenszerebbikebb top 15 influenszeréből nem kevesebb, mint kvázi uszkve nagyságrendileg négyen a Kardashian család tagjai (az első három: Kim, Kendall Jenner, Khloe; Kourtney Kardashian pedig hatodik).

A NewsWhip tengerentúli illetőségű online médiaipari szakorgánum vette magának a fáradtságot, és megszámlálta a világegyetem top influenszereinek megszámlálhatatlan lájkjait, különös tekintettel a sponzorált posztok lájkjaira és kommentjaire 2018 január elsejétől Magyarország nemzeti ünnepéig, márc. 15-ig, és azt dobta a gép, hogy első – nem, nem a Fradi, hanem – Kim, második Kendall, harmadik Khloe és így tovább satöbbi. Negyedik a Natgeo Travel, amolyan kakukktojásként, bár még beházasodhat Kardashianékhoz. További érdekeség, hogy a lista tizedik helyezettje egy pszeudo-Kardashian: Chloe Ferry brit celebritás, aki külalakra, beltartalmi értékre, csípő- illetőleg mellbőségra egyaránt bármikor átigazolhatna a Kardashianok közé. Tessék:

Figyelemre méltó, hogy a top 15 influenszerek közül mindössze csupán négyen hímnemű férfiak. A leginfluentálisabb macsó az ultimátus instadigó, Mariano Di Vaio, rajta kívül még Connor McGregor utcai verekedő, Chris Pratt, jóképű színművész és Zayn Malik táncdallénekes fért be a top 15-be. Ha némileg tágabban értelmezzük a férfiságot, akkor befért még a fuckjerry nevű viccszájt is, a világ Tibi atyája, amit egy darab férfi, bizonyos Elliot Tebele követ el.

Az influencerpiac jelentős dinamikával konjunkturálódik manapság: a hirdető „brandek” idén csak az Instagramon 6,84 milliárd dollárt terveznek otthagyni. Olyan rengetegsok pénz ez, amennyit még Kósa Lajos ismerősei sem szoktak örökölni. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt