Az ól melletti vérgyanús nyomok a szomszéd udvaráig vezettek

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

A körzeti megbízottak szerda este Mernye belterületén igazoltattak egy autóst, aki a rendőröknek elmondta, hogy épp az Igali Rendőrőrsre tartott, hogy feljelentést tegyen, mert hajnalban valaki ellopta három disznóját.A rendőrök ezután a férfi polányi lakcímére mentek, ahol az ól mellett vérgyanús nyomokat találtak, amik az egyik szomszédos ház udvaráig vezettek.A rendőrök az ingatlanban tartott házkutatás alkalmával, a melléképület padlásán megtalálták a három, már félig feldolgozott sertést, amiket lefoglaltak, és visszaadtak a tulajdonosnak.

A nyomozók az üggyel kapcsolatban négy személyt fogtak el, és állítottak elő lopás megalapozott gyanúja miatt. A 19 éves, a 22 éves és a 28 éves polányi férfiak, a 26 éves balatonboglári társukkal együtt elismerték a bűncselekmény elkövetését. (police.hu)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.