Ez volt a mai finom ebéd a János kórházban

Egészségügy
2018 március 29., 08:55
comments 422

Olvasónk gyerekét vitte be csütörtökön a kórházba, mert sokat hányt, és félt, hogy kiszárad a kislány. Anna már jól van, de a finom ebédet inkább nem kérte. 

A gyereknek krumpli járt darált főtt hússal:

photo_camera Fotó: Olvasónk

Az anyukájának pedig finom spenóttal valamivel, amit megkóstolni sem mert:

photo_camera Fotó: Olvasónk

Valahol azért érthetetlen ez a pikírt hozzáállás, én még soha életemben nem láttam olyat, hogy desszert is lenne a kórházi menüben, de persze mindig vannak olyanok, akiknek semmi sem jó.

Frissítés: a baba kapott vegetás meleg vizet is, és bár evőeszköz nem járt az ebédhez, a mosdóban volt kézmosó és fertőtlenítő!

Alább pedig a reggeli látható:

photo_camera Fotó: Olvasónk


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.