Saját magához képest is nagyot csúsztatott Donald Trump

külföld
2018 március 29., 04:40
comments 24

Az Egyesült Államok elnöke olyan képeket posztolt szerdán Twitterre, melyeken az látható, ahogy daruk emelik a helyükre a fal alkotóelemeit. A képek mellett azt írja, nagyszerű híreket kapott a déli fal megépítése ügyében - írja a Guardian.

Csakhogy a fotókon valójában az látható, ahogy Kaliforniában, Calexicóban cserélik le a még a kilencvenes években épült kerítést. Az tény, hogy az új fal jelentősen magasabb lesz, mint a korábbi. Trump egyik fontos választási ígérete volt a fal megépítése, amihez eddig képtelen volt előteremteni a forrásokat. A Trump elképzelései szerint felhúzott déli fal a becslések szerint úgy 20 milliárd dollárba kerülne.

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.