Tarlós István: Még megelőzhető valami sorsfordítóan rossz

2018 március 29., csütörtök 3:25
190

Lehetnek nézeteltéréseik, de kiderült, a főpolgármester a kormány mellé áll a bevándorlást illető kérdésben. Tarlós szerint az április 8-ai választáson az igazi tét Magyarország identitása.

A főpolgármester a Magyar Idők csütörtöki számában megjelent interjúban azt mondta: a magyar kormány az egyetlen lehetséges helyes utat iparkodik követni, igyekszik védekezni és felemelni a szavát egy olyan felfogású Európai Unióért, amely az európai népek létérdekeit képviseli. „Még megelőzhető valami sorsfordítóan rossz, amit később elkerülhetetlennek állíthatnak be, ha a jelenlegi ellenzék kezébe kerülne az ország" - fogalmazott.
Tarlós szerint a „multikulturalizmus szolgálatába szegődött" ellenzék meghatározó többsége bevándorláspárti, és szándékosan összekeverik a menekült és az illegális bevándorló fogalmát. „Aki menekült, az szerényen érkezik, bebocsátást kér és tiszteli a befogadó országot. Az viszont nem menekült, aki botokkal, kövekkel kopogtat, követel, fenyegetőzik, gyerekeket hajigál át a kerítésen, és esze ágában sincs integrálódni a polgári életformába" - mondta. 

Tarlós István szerint a tömeges illegális bevándorlástól „minden normális ember fél",

az ellenzék magát a veszélyt bagatellizálja. Tarlós szerint ezek a pártok nem egészen önálló gondolkodás alapján működnek, 

„felfogásukat befolyásolja, építgeti az a külföldről érkező és terjeszkedő erő, amely nem kis mértékben egy már jól ismert, sokat hallott magyar származású amerikai pénzember nevével hozható összefüggésbe". 

Ez az erő szerinte most „minden igyekezetével és pénzével" az április 8-ai választás befolyásolásán „mesterkedik".

(via MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt