Tarlós István: Még megelőzhető valami sorsfordítóan rossz

politika
2018 március 29., 03:25
comments 187

Lehetnek nézeteltéréseik, de kiderült, a főpolgármester a kormány mellé áll a bevándorlást illető kérdésben. Tarlós szerint az április 8-ai választáson az igazi tét Magyarország identitása.

A főpolgármester a Magyar Idők csütörtöki számában megjelent interjúban azt mondta: a magyar kormány az egyetlen lehetséges helyes utat iparkodik követni, igyekszik védekezni és felemelni a szavát egy olyan felfogású Európai Unióért, amely az európai népek létérdekeit képviseli. „Még megelőzhető valami sorsfordítóan rossz, amit később elkerülhetetlennek állíthatnak be, ha a jelenlegi ellenzék kezébe kerülne az ország" - fogalmazott.
Tarlós szerint a „multikulturalizmus szolgálatába szegődött" ellenzék meghatározó többsége bevándorláspárti, és szándékosan összekeverik a menekült és az illegális bevándorló fogalmát. „Aki menekült, az szerényen érkezik, bebocsátást kér és tiszteli a befogadó országot. Az viszont nem menekült, aki botokkal, kövekkel kopogtat, követel, fenyegetőzik, gyerekeket hajigál át a kerítésen, és esze ágában sincs integrálódni a polgári életformába" - mondta. 

Tarlós István szerint a tömeges illegális bevándorlástól „minden normális ember fél",

az ellenzék magát a veszélyt bagatellizálja. Tarlós szerint ezek a pártok nem egészen önálló gondolkodás alapján működnek, 

„felfogásukat befolyásolja, építgeti az a külföldről érkező és terjeszkedő erő, amely nem kis mértékben egy már jól ismert, sokat hallott magyar származású amerikai pénzember nevével hozható összefüggésbe". 

Ez az erő szerinte most „minden igyekezetével és pénzével" az április 8-ai választás befolyásolásán „mesterkedik".

(via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.