Tarlós István: Még megelőzhető valami sorsfordítóan rossz

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Lehetnek nézeteltéréseik, de kiderült, a főpolgármester a kormány mellé áll a bevándorlást illető kérdésben. Tarlós szerint az április 8-ai választáson az igazi tét Magyarország identitása.

A főpolgármester a Magyar Idők csütörtöki számában megjelent interjúban azt mondta: a magyar kormány az egyetlen lehetséges helyes utat iparkodik követni, igyekszik védekezni és felemelni a szavát egy olyan felfogású Európai Unióért, amely az európai népek létérdekeit képviseli. „Még megelőzhető valami sorsfordítóan rossz, amit később elkerülhetetlennek állíthatnak be, ha a jelenlegi ellenzék kezébe kerülne az ország" - fogalmazott.
Tarlós szerint a „multikulturalizmus szolgálatába szegődött" ellenzék meghatározó többsége bevándorláspárti, és szándékosan összekeverik a menekült és az illegális bevándorló fogalmát. „Aki menekült, az szerényen érkezik, bebocsátást kér és tiszteli a befogadó országot. Az viszont nem menekült, aki botokkal, kövekkel kopogtat, követel, fenyegetőzik, gyerekeket hajigál át a kerítésen, és esze ágában sincs integrálódni a polgári életformába" - mondta. 

Tarlós István szerint a tömeges illegális bevándorlástól „minden normális ember fél",

az ellenzék magát a veszélyt bagatellizálja. Tarlós szerint ezek a pártok nem egészen önálló gondolkodás alapján működnek, 

„felfogásukat befolyásolja, építgeti az a külföldről érkező és terjeszkedő erő, amely nem kis mértékben egy már jól ismert, sokat hallott magyar származású amerikai pénzember nevével hozható összefüggésbe". 

Ez az erő szerinte most „minden igyekezetével és pénzével" az április 8-ai választás befolyásolásán „mesterkedik".

(via MTI)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.