Akkorát riogatott ifj. Lomnici a Fidesz fórumán, hogy a nigériai nagykövetség közleményt adott ki a hazugságairól

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Nigéria budapesti nagykövetsége tiltakozó közleményt adott ki, miután meglátták a kozármislényi Fidesz-fórumról készült videót. A rendezvényen a CÖF szóvivője, ifj. Lomnici Zoltán azzal riogatta a résztvevőket, hogy Nigéria százmilliós lakossága 80 százalékban HIV-fertőzött. A nagykövetség szerint ez hazugság: Nigériában 186 millióan laknak, és csak 1,7 százalékuk fertőzött.

"Teljességgel abszurdnak, meggondolatlannak, könnyelműnek és sértőnek ítéljük, hogy Kásler és ifj. Lomniczi urak ellenőrizetlen adatokat használnak a magyar közvélemény Nigériáról alkotott képének befolyására, ezzel saját propagandacéljaikat szolgálva,"

írják.

A lakossági fórumról készült videót az Együtt politikusa, Berkecz Balázs osztotta meg.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.