Csíki sört és sonkát osztott a közmunkásoknak Lázár

Ajándékosztással békíti a korábban letolvajozott közmunkásokat a körzetében Lázár János. A Miniszterelnökséget vezető miniszter még január végén indokolta azzal a bűnügyi statisztikák javulását, hogy a közmunka mellett nincs az embereknek ideje lopni. „170-180 ezer ember van közmunkában. Akinek reggel 6-kor el kell mennie melózni, és 

mondjuk Hegedűs Laci dolgoztatja itt a hódmezővásárhelyi városházán, annak délután háromkor már nem sok kedve marad, hogy elmenjen lopni,"

mondta egy lakossági fórumon Lázár Hódmezővásárhelyen. Előbb a Makói Csípős nevű oldal számolt be arról, hogy csütörtök reggelre minden közmunkást berendeltek, hogy Lázár Jánostól ajándékcsomagot és elismerő szavakat kapjon. A csomagban állítólag sonka, kalács, torma, kettő narancs, és hat üveg Csíki sör volt. 

A helyi lap mellett a HírTV is sonkáztatásról ír: úgy tudják,  hogy 

Lázár János Makón, Csanádpalotán, Pitvaroson, Székkutason, Magyarcsanádon és Apátfalván osztott húsvéti csomagokat. És volt, ahol sült kolbásszal és hurkával is megvendégelték a közmunkásokat.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.