Fejhajlító gép és KDNP-basztatás bakeliten

popzene
2018 március 29., 22:45
comments 26

Bekocogott a szerkesztőségbe, illetve a Bem moziba Rupaszov Tamás, a legfüggetlenebb, legundergroundabb, legőspunkabb hazai kiadó, a Trottel Records tulajdonos-vezető-alkalmazottja, és hozott magával két bakelitet.

Az egyik minden idők legjobb magyar hardcore-lemeze, az eredetileg 1993-ban megjelent Közel a fejhajlító-géphez, a Leukémia zenekartól. A másik a Ki NER ma? című aktuálpolbeat-válogatásalbum G Rasszal, Apa zenéllel (Baszódjál meg, KDNP!) meg ilyesmikkel, tehát mai, politikus Youtube-mikrosztárokkal.

Ez a második talán jobban fog fogyni így a kampányban, de engem az első érdekel igazán, egyrészt, mert a top 3 legnagyobb magyar Leukémia-rajongó közé tartoztam annak idején, a Fekete Yukas időkben, és mert pontosan 25 év után kerül valami értelmes hanghordozóra ez a nagyon fontos anyag, amit annak idején alig egy nap alatt rántott föl a zenekar valami nem túl jól fölszerelet zugstúdióban, ennek ellenére a korszak talán legjobb lemeze lett. Még kazettáról is egész rendesen szólt. Most 250 darab bakelitet nyomtak.

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.