Fejhajlító gép és KDNP-basztatás bakeliten

Bekocogott a szerkesztőségbe, illetve a Bem moziba Rupaszov Tamás, a legfüggetlenebb, legundergroundabb, legőspunkabb hazai kiadó, a Trottel Records tulajdonos-vezető-alkalmazottja, és hozott magával két bakelitet.

Az egyik minden idők legjobb magyar hardcore-lemeze, az eredetileg 1993-ban megjelent Közel a fejhajlító-géphez, a Leukémia zenekartól. A másik a Ki NER ma? című aktuálpolbeat-válogatásalbum G Rasszal, Apa zenéllel (Baszódjál meg, KDNP!) meg ilyesmikkel, tehát mai, politikus Youtube-mikrosztárokkal.

Ez a második talán jobban fog fogyni így a kampányban, de engem az első érdekel igazán, egyrészt, mert a top 3 legnagyobb magyar Leukémia-rajongó közé tartoztam annak idején, a Fekete Yukas időkben, és mert pontosan 25 év után kerül valami értelmes hanghordozóra ez a nagyon fontos anyag, amit annak idején alig egy nap alatt rántott föl a zenekar valami nem túl jól fölszerelet zugstúdióban, ennek ellenére a korszak talán legjobb lemeze lett. Még kazettáról is egész rendesen szólt. Most 250 darab bakelitet nyomtak.


Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.