No de ki mondja meg a tuti frankót Weinstein-ügyben? Hát persze, hogy Putyin szóvivője!

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Aki dollármilliók reményében lefekszik egy férfival, az nem más, mint prostituált – mondta csütörtökön Moszkvában Dmitrij Peszkov, Vlagyimir Putyin elnök szóvivője azokról a nőkről, akik Harvey Weinstein filmproducert szexuális bűncselekményekkel vádolják.

 Peszkov diákok előtt beszélt arról, hogy szerinte a Weinsteint vádoló nők sok olyan dolgok tettek, melyek összeegyeztethetetlenek a becsületességgel és a méltósággal. „Több százmillió dollárt kerestek, és tíz évvel később előállnak azzal, hogy Weinstein bűnös” – fejtegette Peszkov, akit az Eho Moszkvi ellenzéki rádió idézett. „Lehet, hogy (Weinstein) egy rohadék, de egyikük se ment a rendőrségre! Nem, ők dollármilliókat akartak. Tudják, minek nevezzük azt, aki tízmillió dollárokért lefekszik egy férfival? Prostituáltnak!” – magyarázta az orosz elnök szóvivője.

Peszkov egy orosz képviselő, Leonyid Szluckij ügyével kapcsolatban hozta fel Weinsteint. Szluckijt újságírók vádolták meg szexuális zaklatással, de az illetékes parlamenti bizottság tisztázta a vádak alól, ami felháborodást keltett az orosz sajtóban. (MTI)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.