Orbán Viktor azzal ijesztgetett egy nyugdíjasklubban, hogy valakik mindjárt kicserélik Magyarország népességét

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Szombaton a Belvárosban kampányolt Orbán Viktor, és a Belgrád rakparti idősek klubjában felvonult az 1. számú választókerület mindhárom nagyágyúja: Rogán Antal propagandaminiszter, akit már nem mertek elindítani egyéniben, Szentgyörgyvölgyi Péter polgármester és Hollik István képviselő-jelölt.

A miniszterelnököt lelkesen fogadta a nyugdíjas hallgatóság, de aztán hamar vészterhessé vált a hangulat. Orbán Viktor a Facebook-videója szerint főleg arról beszélt, hogy ezúttal meg nem nevezett valakik 

„kicseréljék Magyarország népességét és és összekeverjenek bennünket valami mással”.

Orbán azt is mondta ezekről a más civilizációjú valamikről, akiket most nem nevezett migránsoknak: 

„Én nem akarom bántani őket. Nem is akarom minősíteni azt, amit gondolnak a világról. Csak azt szeretném, ha otthon gondolnák ezt.”

Ezen a ponton a miniszterelnök vagy viccelt, vagy annyira hülyének nézi a hallgatóságát, hogy azok semmire nem emlékeznek az elmúlt hónapokból, amikor Orbán és az egész gépezete szünet nélkül arról beszélt, hogy a migránsok megerőszakolják az asszonyainkat, káoszba taszítják Európát és minden vágyuk keresztényeket robbantgatni.

A videó végén Orbán megosztja a titkos receptet, amelyet néhány napja szünet nélkül ismételget, és a szórólapokra is felírták: 

MINDKÉT SZAVAZAT A FIDESZRE, EMBEREK! ÉBERSÉG!!!44!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.