Orbán Viktor azzal ijesztgetett egy nyugdíjasklubban, hogy valakik mindjárt kicserélik Magyarország népességét

Szombaton a Belvárosban kampányolt Orbán Viktor, és a Belgrád rakparti idősek klubjában felvonult az 1. számú választókerület mindhárom nagyágyúja: Rogán Antal propagandaminiszter, akit már nem mertek elindítani egyéniben, Szentgyörgyvölgyi Péter polgármester és Hollik István képviselő-jelölt.

A miniszterelnököt lelkesen fogadta a nyugdíjas hallgatóság, de aztán hamar vészterhessé vált a hangulat. Orbán Viktor a Facebook-videója szerint főleg arról beszélt, hogy ezúttal meg nem nevezett valakik 

„kicseréljék Magyarország népességét és és összekeverjenek bennünket valami mással”.

Orbán azt is mondta ezekről a más civilizációjú valamikről, akiket most nem nevezett migránsoknak: 

„Én nem akarom bántani őket. Nem is akarom minősíteni azt, amit gondolnak a világról. Csak azt szeretném, ha otthon gondolnák ezt.”

Ezen a ponton a miniszterelnök vagy viccelt, vagy annyira hülyének nézi a hallgatóságát, hogy azok semmire nem emlékeznek az elmúlt hónapokból, amikor Orbán és az egész gépezete szünet nélkül arról beszélt, hogy a migránsok megerőszakolják az asszonyainkat, káoszba taszítják Európát és minden vágyuk keresztényeket robbantgatni.

A videó végén Orbán megosztja a titkos receptet, amelyet néhány napja szünet nélkül ismételget, és a szórólapokra is felírták: 

MINDKÉT SZAVAZAT A FIDESZRE, EMBEREK! ÉBERSÉG!!!44!

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.