Christian Eriksen gólján ámulnak a Premier League-ben

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Fontos meccset rendeztek vasárnap délután a Premier League-ben. Két londoni csapat, a Chelsea és a Tottenham Hotspur csapott össze, a tét pedig az volt, hogy a hazaiak tudnak-e tapadni a vendégekre a tabellán és versenyben maradni az utolsó, még Bajnokok Ligája-indulást garantáló negyedik helyért. Úgy tűnt, hogy tudnak - Alvaro Morata a hazaiaknak szerzett vezetést - de aztán a Tottenham átvette az irányítást és végül Dele Alli két góljával 3-1-re megnyerte a meccset. De minden ezzel az óriási Eriksen-góllal kezdődött: 

És még: 

Nyolc pont ezzel az előnye a Tottenhamnek a Chelsea előtt a Premier League-ben.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.