Christian Eriksen gólján ámulnak a Premier League-ben

foci
2018 április 01., 17:32

Fontos meccset rendeztek vasárnap délután a Premier League-ben. Két londoni csapat, a Chelsea és a Tottenham Hotspur csapott össze, a tét pedig az volt, hogy a hazaiak tudnak-e tapadni a vendégekre a tabellán és versenyben maradni az utolsó, még Bajnokok Ligája-indulást garantáló negyedik helyért. Úgy tűnt, hogy tudnak - Alvaro Morata a hazaiaknak szerzett vezetést - de aztán a Tottenham átvette az irányítást és végül Dele Alli két góljával 3-1-re megnyerte a meccset. De minden ezzel az óriási Eriksen-góllal kezdődött: 

És még: 

Nyolc pont ezzel az előnye a Tottenhamnek a Chelsea előtt a Premier League-ben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.