Hét rendőrt öltek meg egy mexikói börtönlázadásban

külföld
2018 április 01., 19:39
comments 32

A hatóságok szerint heten haltak meg egy börtönlázadásban a mexikói öbölben, Veracruz tartományban. A rendőrök akkor vesztették életüket az Amatlan de los Reyes településen fekvő La Toma börtönben, amikor szombat este behatoltak a létesítménybe, hogy kiemeljenek onnan néhány elszabadult és közveszélyes rabot. A híradások szerint a rabok kitörtek celláikból, hatóságiakat rabul ejtették, matracokat gyújtottak és füstbe fullasztották a rendőröket. A nyomozók még vizsgálják az eset körülményeit.

(BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.