Nagyszombaton fosztották ki a zsámbéki templomot

bűnügy
2018 április 01., 15:58
comments 164
photo_camera Fotó: police.hu

A BRFK egy 48 és egy 50 éves férfi ellen nyomoz, akik a gyanú szerint március 31-én, azaz nagyszombat délelőtt 11 óra magasságában behatoltak a zsámbéki templomba, felfeszítették a közösség szegényeinek támogatására kikészített perselyt, vitték a pénzt, majd egy Forddal gyorsan elhajtottak. A képanyag szerint nagyjából 100 ezer forint körül összeget zsákmányoltak, de sokáig nem örülhettek neki, mert már 11 óra 15 perc magasságában lekapcsolaták őket az M1-esen. A Budaörsi Rendőrkapitányságon a gyanúsítottakat előállították, kihallgatták őket, a pénzt lefoglalták. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.