Összekaptak a kábszeren, esernyőtartóval (!) támadt a magyar férfira egy marokkói Innsbruckban

bűnügy
2018 április 01., 18:01
comments 156

„Drogügylet miatt egy 15 éves marokkói esernyőtartóval súlyosan megsebesített egy 37 éves magyart az egyik innsbrucki szórakozóhelyen szombat délután” 

- írta vasárnap este az APA osztrák hírügynökségre hivatkozva az MTI. 

Az osztrák rendőrség szerint az történt, hogy a fiatal marokkói a magyar után hajított egy esernyőtartót, ami egyik lábával beleállt annak nyakába, és életveszélyesen megsebesítette. A férfi kórházba szállították, de végül önszántából távozott onnan. 

A rendőrség azt is közölte, hogy a magyar férfi a hajítás előtt többször arcán és testén is bántalmazta a marokkóit, aki szintén könnyebb sérüléseket szenvedett. A marokkóit őrizetbe vették, kis mennyiségű drogot találtak nála. A hatóság szerint a vita abból fakadt, hogy ketten nem tudtak megállapodni a kábszer árában és mennyiségében. 

Az osztrák ügyészség vádat emelt a szabadlábon védekező gyanúsítottak ellen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.