Összekaptak a kábszeren, esernyőtartóval (!) támadt a magyar férfira egy marokkói Innsbruckban

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

„Drogügylet miatt egy 15 éves marokkói esernyőtartóval súlyosan megsebesített egy 37 éves magyart az egyik innsbrucki szórakozóhelyen szombat délután” 

- írta vasárnap este az APA osztrák hírügynökségre hivatkozva az MTI. 

Az osztrák rendőrség szerint az történt, hogy a fiatal marokkói a magyar után hajított egy esernyőtartót, ami egyik lábával beleállt annak nyakába, és életveszélyesen megsebesítette. A férfi kórházba szállították, de végül önszántából távozott onnan. 

A rendőrség azt is közölte, hogy a magyar férfi a hajítás előtt többször arcán és testén is bántalmazta a marokkóit, aki szintén könnyebb sérüléseket szenvedett. A marokkóit őrizetbe vették, kis mennyiségű drogot találtak nála. A hatóság szerint a vita abból fakadt, hogy ketten nem tudtak megállapodni a kábszer árában és mennyiségében. 

Az osztrák ügyészség vádat emelt a szabadlábon védekező gyanúsítottak ellen.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.