Agyonvertek egy embert Felsővasdinnye pusztán

bűnügy
2018 április 03., 14:20

Egy férfi többször úgy megütötte az ismerősét a Komárom-Esztergom megyei Tárkányhoz tartozó Felsővasdinnye pusztán, hogy a fiatal férfi később meghalt. A 26 éves férfi ellen halált okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

link Forrás

A gyanú szerint a két fiatal férfi hétfőn együtt italozott a gyanúsított otthonában. Később összevesztek, és a 26 éves férfi többször megütötte a 18 éves áldozatot. Ezután lefeküdtek aludni, és a bántalmazó kedd hajnalban vette észre, hogy ismerőse nem lélegzik, ezért értesítette a mentőket.

Az első orvosi vizsgálatok szerint a sértettet bántalmazták. A rendőrök ezért reggel őrizetbe vették a 26 éves helyi férfit, és kezdeményezték az előzetes letartóztatását. (MTI)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.