Egy francia polgármester azzal viccelte meg a helyieket április 1-jén, hogy 4000 munkahelyet teremt náluk az IKEA

Nem győz bocsánatot kérni a helyiektől a franciaországi Beauvais polgármestere, aki április 1-jén azzal a hírrel viccelte meg a település lakóit a Facebookon, hogy az IKEA négyezer munkahelyet hozna létre náluk. A helyiek már épp elkezdtek örülni, amikor Caroline Cayeux pár órával később kénytelen volt bevallani, hogy csak hülyült. Elismerte, hogy , hogy nem volt valami okos dolog ezzel viccelődni. 

Caroline CayeuxFotó: THOMAS COEX/AFP

A sajtónak elmondta, mennyire sajnálja, hogy nem érti mindenki ezt a típusú humort. Hozzátette, hogy Beauvais északi részén készül egy fejlesztés, ami a jövőben tényleg négyezer munkahelyet teremthet. (BBC)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.