Egy HAJÓ ütközött a szalagkorlátnak az M7-es autópályán

baleset
2018 április 03., 06:19
photo_camera Fotó: Bognár Zoltán tű. tőrm. - NAgykanizsa HTP

Vasárnap este a Zala megyei Eszteregnye külterületén, az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán összeütközött egy kisteherautó és egy személyautó. Mivel a kisteherautóval vontatott hajót nem rögzítették rendesen, az az autópálya Letenye felé vezető oldalára csúszott át, a tréler pedig a két sávot elválasztó szalagkorlátok közé szorult.

photo_camera Fotó: Bognár Zoltán tű. tőrm. - NAgykanizsa HTP

A nagykanizsai hivatásos tűzoltók végezték a helyszínen a műszaki mentést. A balesetben nem sérült meg senki. (BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.