Egy szegedi férfi végigitta az ünnepeket, majd kidobott egy tévét a hetedikről

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A 36 éves V. Roland 2018. április 1-én este szegedi lakásában egy családi vita miatt őrjöngeni kezdett, összetörte a bútorokat, majd megfogta a tévét, és kidobta a panelház hetedik emeletéről.

Fotó: police.hu

A férfit a szegedi rendőrök egy órán belül előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. Roland beismerővallomást tett, elmondta, hogy az ünnepek alatt sokat ivott, a bűncselekmény idején is részeg volt. 

A férfi állítása szerint mielőtt a tévét az utcára hajította meggyőződött arról, hogy alatta nem tartózkodik senki, hozzátette azt is, hogy tettét nagyon megbánta. Garázdaság miatt indult ellene büntetőeljárás. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.