Egy szegedi férfi végigitta az ünnepeket, majd kidobott egy tévét a hetedikről

bűnügy
2018 április 03., 10:27
comments 191

A 36 éves V. Roland 2018. április 1-én este szegedi lakásában egy családi vita miatt őrjöngeni kezdett, összetörte a bútorokat, majd megfogta a tévét, és kidobta a panelház hetedik emeletéről.

photo_camera Fotó: police.hu

A férfit a szegedi rendőrök egy órán belül előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. Roland beismerővallomást tett, elmondta, hogy az ünnepek alatt sokat ivott, a bűncselekmény idején is részeg volt.

A férfi állítása szerint mielőtt a tévét az utcára hajította meggyőződött arról, hogy alatta nem tartózkodik senki, hozzátette azt is, hogy tettét nagyon megbánta. Garázdaság miatt indult ellene büntetőeljárás. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.